И ние не знаем как, но кариерата на Джейк Пол в бокса към момента е във възход, което ни показва, че определено няма невъзможни неща, щом ютюбър става боксьор.

Джейк Пол, Бен Аскрен и победата на влогъра над бившата ММА звезда

2 минути на ринга са достатъчни за Джейк Пол

Трета поредна победа за ютюбъра

Братът на Джейк - Логан, също проявява мераци към ринга, но за момента не може да се похвали с успеваемостта на брат си. Но това не му попречи да си уреди демонстративен двубой с Флойд Мейуедър.

Двамата трябва да се изправят на ринга един срещу друг през юни, а промотирането на мача вече започна. Точно покрай едно от събитията, които трябва да приковат интереса на хората към двубоя, Мейуедър и Джейк Пол спретнаха едно бързо шоу.

Докато даваше мнението си за предстоящия мач, Флойд беше прекъснат от Джейк, който пък не беше доволен от факта, че и той, и брат му са подценявани.

И докато са разменяха закани и любезности, Джейк Пол реши да действа като тийнеджър и да взе шапката на Флойд Мейуедър от глава му. След което започна да бяга, разбира се. Не и преди да каже: "Взех ти шапката".

Джейк Пол, Бен Аскрен и колко пари изкараха от мача си

Колко заработи Джейк Пол от мача си с Бен Аскрен

Ютюбърите вече са боксьори

Е, не му се получи, защото имаше много хора, но в крайна сметка, двамата успяха да предизвикат неразбория и защо ли си мислим, че следващият мач ще бъде именно между тях.

И явно доста се гордее, че е взел шапката на Флойд, защото малко по-късно даде да се разбере, че си е татурал малка шапка, а над нея пише: "Взех ти шапката". И веднага пусна и различни стоки за продажба със същия надпис. Това момче определено знае как да печели пари и от въздуха...