Напоследък името на Линдзи Лоън не се споменава много често в медийните среди. Това до голяма степен се дължи на факта, че кариерата на актрисата не се намира в добър период.

Линдзи Лоън, рожденият й ден и едно голо селфи

Линдзи Лоън гола за рождения си ден

Има още много да учи за Instagram

Последният път, когато стана нещо интересно около нея, беше на рождения ѝ ден. Тогава Лоън реши да отбележи празника си с... голо селфи.

С това действие актрисата озадачи последователите си в Instagram, който са близо 8 милиона. Сигурни сме, че никой не се е оплакал, но пък е наистина странно.

Поведението на Линдзи Лоън в социалната мрежа продължава да ни оставя с повдигнати от учудване вежди. След голото селфи последва и такова по сутиен.

Риана, Savage x Fenty и нови секси модели бельо

Секси лято от Риана

Нови попълнения в асортимента на Savage x Fenty

Но да кажем, че това не е нещо толкова странно, защото в профилите на звезди като Емили Ратайковски и Риана сме виждали и "по-лоши" неща.

Никой обаче не очаква да вижда подобни снимки в профила на Линдзи Лоън. Поредната секси снимка пък е в доста предизвикателна поза и "небрежно" разкопчана рокля. От текста под нея разбираме, че това е любимата поза на Линдзи.

Един от последните ѝ постове пък разкрива, че актрисата е направила сериозна промяна във външния си вид, подкъсявайки косата си. Това направо ни изненада на фона на останалите снимки.