Във всеки спорт феновете обичат да спорят кой е най-великият. И във футбола, и в баскетбола, и в тениса дори се спори кой е най-добрият за всички времена.

Новак Джокович и признанията му за Карлос Алкарас, Роджър Федерер и Рафаел Надал

Звярът, който Алкарас събужда в Джокович

Смята ли сърбинът скоро да се пенсионира

И повечето хора имат ясен фаворит. Линдзи Вон например смята, че Роджър Федерер е най-добрият за всички времена в тениса, а това становище ѝ навлече негативни реакции от фенове на Новак Джокович

Преди няколко дни Вон сподели видео в профила си в Instagram, в което виждаме как кара ски в компанията на Роджър Федерер. Под поста скиорката пише, че от доста време е искала да покара ски с тенисиста, но чак сега ѝ се е отдала тази възможност.

"Възхищавам се на Роджър като атлет, филантроп и невероятен шампион от толкова много години", пише още Линдзи Вон. Тя смята, че е неизбежно човек, на когото се възхищаваш, в даден момент да не те разочарова, но не такъв е случаят с Роджър Федерер. 

"Роджър е олицетворение на истински спортист и шампион във всеки смисъл на думата." Линдзи Вон пише още, че без значение какво показва статистиката - за нея той е най-великият за всички времена. "Защото не става въпрос за статистиките, а за влиянието, което си оказал върху мен, а аз съм само една от милиони."

Six Kings Slam в Саудитска Арабия - тенис турнирът, на който ще играят Новак Джокович, Рафа Надал и Карлос Алкарас

Когато Саудитска Арабия привлече най-добрите в тениса

Джокович, Надал, Алкарас, Медведев, Синер и Руне ще мерят сили на Six Kings Slam

Твърдението на Вон, че Роджър Федерер е най-добрият в тениса обаче ядоса феновете на Новак Джокович, пише Yahoo Sport Australia. В коментарите много хора обръщат внимание на факта, че именно сърбинът е спечелил към момента най-много титли от турнири от Големия шлем, което го прави и най-велик.