Линдзи Лоън и Бейдър Шамас определено не са сред известните двойки, които бързат всичко да им се случва възможно най-бързо.

Линдзи Лоън, Бейдър Шамас и новината за годежа им

Голямата новина на Линдзи Лоън

Какво съобщи актрисата

Двамата са заедно от 2019 г., като в края на миналата решиха, че са готови да изведат връзката си на нов етап и се сгодиха. Сега, над половин година по-късно, разбираме, че вече официално са семейство.

Това става ясно от профила на актрисата в Instagram, където публикува снимка, на която е с Шамас. Но от нея не става ясно, че са се оженили. Но пък Лоън се е погрижила да поясни в описанието под нея.

Актрисата пише, че се чувства като най-голямата късметлийка на света. Пояснява, че Бейдър Шамас я е намерил, а тя винаги е искала да намери щастие е благодат в живота си. Но не поотделно, а едновременно.

"Изумена съм, че си мой съпруг", пише още Линдзи Лоън. Като също така допълва, че според нея всяка жена трябва да се чувства като нея всеки ден. За момента няма снимки от сватбата, но ги очакваме с нетърпение.

Линдзи Лоън, Netflix и филмът, в който актрисата ще участва

Netflix възражда кариерата на Линдзи Лоън

Какво по-хубаво от коледна романтична комедия

Очакваме и да видим завръщане от Линдзи Лоън на екран в края на тази година във филма на Netflix  Falling for ChristmasБейдър Шамас едва ли ще го видим в киното, защото той развива успещно кариерата си на финансист. В момента заема ръководна позиция в швейцарската инвестиционна банка Credit Suisse, пише Fox News.