На Лейди Гага напоследък не ѝ върви много-много с концертите. Жалко за нея, но жалко и за феновете. След като през 2018 г. трябваше да прекъсне световното си турне Joanne заради здравословни проблеми, за съжаление сега отново ѝ се наложи да сложи на пауза един от концертите си от новото световно турне. Този път обаче причината е друга.

Лейди Гага, Райън Фишър и признанието на Джейлин Уайт за грабежа на кучетата ѝ

Каква ще е съдбата на крадеца на кучетата на Лейди Гага

Ново интригуващо развитие по казуса

Концертът на Лейди Гага в Маями, част от настоящото ѝ световно турне Chromatica Ball, приключи по-рано от очакваното заради непредвидими, природни обстоятелства, пише Entertainment Weekly. А срещу силата на природата, както знаем, хората сме безсилни. Заради силна буря, преминала през района, певицата нямаше как да не каже "стоп" на изпълненията си за вечерта.

Това със сигурност е разочаровало феновете, отишли да видят и чуят на живо любимката си. Самата Лейди Гага обаче също е приела тежко прекратяването на концерта. След като слиза от сцената, тя заснема и качва видео в Instagram, в което през сълзи споделя, че е направила всичко по силите си, за да завърши шоуто си. Но не ѝ се е получило, тъй като стадионът е бил частично открит и ако бе решила да продължи да пее, при тези обстоятелства, хората отвън не биха били в безопасност.

Ситуацията явно наистина е била доста сериозна. Още повече че същата вечер в близост до мястото на събитието е паднала и мълния. "Не знам какво бих направила, ако нещо се случи на някого от публиката или на който и да е член на моя екип, моята група, моите танцьори", казва притеснено Лейди Гага във видеото.

Лейди Гага, Хари Стайлс, Уил Смит, Бионсе, Мадона - музиканти, които могат да се похвалят с роли в киното

Музиканти, които могат да се похвалят с роли в киното

Хем успешни певци, хем талантливи актьори

И освен че с решението си да постави здравето и сигурността на хората на първо място, изпълнителката показа уважение и загриженост към феновете си и по друг начин. Тя ги успокои и им обеща, че турнето Chromatica няма да приключи. "Ще се видим следващия път, когато съм на сцената", сподели Лейди Гага.