Лейди Гага стана обект на нападение, макар и не пряко. На 24-и февруари вечерта човекът, който разхожда кучетата й в Лос Анджелис, е бил прострелят четири път от непознат нападател. Два от трите й булдога са откраднати.

От Daily Mail съобщават, че 30-годишният мъж е откаран в болница с опасност за живота, а едно от трите животни - Лейди Ейжа, е избягало и по-късно е било върнато на собственичката си.

За момента не е ясно дали нападателите са били наясно, че това са домашните любимци на Лейди Гага или са ги откраднали просто, защото тази порода - френски булдог, се продават скъпо - цената варира от 1500 долара до 10 хил. долара, ако животното е с потекло.

Певицата, която в момента е в Рим, където се снима във филма на Ридли Скот Gucci, бързо обяви награда за връщането на кучетата. Тя ще даде 500 хил. долара на човека, който й ги върне, без да иска обяснения и да задава въпроси.

За целта е създаден имейл, на който лица, които имат информация за двете кучета - Коджи и Густаво, могат да дадат информация.