През есента на 2018 г. Лейди Гага ни изненада, че е сгодена. Щастливецът, който сложи големия пръстен с диамант на ръката й, е импресариото Кристиан Карино. И точно се чудехме няма ли двамата да вдигнат сватба или да ни изненадат с таен подпис, когато дойде една коренно различна новина.

Вместо да станат законно семейство, Гага и Карино са се разделили. Съмнения за този развой на събитията имаше още на церемонията по раздаване на наградите Грами преди дни.

Снимка 407607

Източник: GettyImages

Тогава изпълнителката се появи без годеника си Карино и без годежния пръстен на ръката си. Тя дори не му благодари в речите си при получаването на наградите. Какъв по ясен знак от това ни трябва...

Вече няма място за съмнение, че поредният развален звезден годеж е налице. Навръх Свети Валентин Лейди Гага не се похвали с романтичен кадър в социалните мрежи, а със снимка на новата си татуировка, вдъхновена от участието й във филма "Роди се звезда".

Снимка 407595

Източник: GettyImages

Близки на изпълнителката също потвърждават, че тя и Карино са се разделили. Конкретна причина за това не се изтъква, просто не им се е получило. Затова и двамата са решили всеки да тръгне по своя път, без излишни драми и скандали, предава People.

Това не е първият развален годеж за Лейди Гага. Тя бе сгодена за Тейлър Кини преди двамата да се разделят през 2016 г.