Дамите с благороднически титли често стават повод за различни коментари и са главни действащи в световните медии. Рядко обаче ги виждаме на корици и във фотосесии, и всяка си е истинско събитие.

Този път в центъра на вниманието са две красавици, които не са толкова популярни, колкото Кейт Мидълтън, но определено заслужават всички да разберат за тях. Лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър позират заедно за новия брой на списание Tatler, за който дадоха и първото си съвместно интервю.

Сестрите близначки са племеннички на принцеса Даяна, дъщери на брат й Чарлз Спенсър от брака му с модела Виктория Айткен и първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари. Те са на 28 години и губят леля си, когато са само на пет. А днес мнозина намират голяма визуална прилика между тях и нея.

Днес те си я спомнят като "невероятно топъл, грижовен и обичащ човек" и са решени да пазят името и имиджа й. Елиза и Амелия израстват в Южна Африка и затова доскоро нямат истинска представа за това какво голямо влияние има личността на Даяна най-вече в Европа и каква загуба е смъртта й не само за семейството им, но и за целия свят.

"Тя имаше талант да разбира детските сърца", продължават близначките, които таят топли спомени от срещите със своята леля, дори понякога те да са били прекъсвани от нахални папараци.

Зара Тиндал, Лейди Амелия Уиндзор и членовете на кралския двор, избрали независимостта

Кралските особи, избрали независимостта

Чии пример последваха Хари и Меган

Двете близначки може да не се виждат много често с братовчедите си Уилям и Хари, но имат една обща тема, която ги обединява - психичното здраве. И те, както синовете на Лейди Ди, са категорични, че трябва да се говори повече за него, за да се махне черния печат от всички, които страдат, докато се притесняват да споделят за проблемите си.