След първите слухове, че се срещат, папараците дебнат Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид зад всеки ъгъл с надеждата да "докажат" връзката им. И като че ли съдбата работи в тяхна полза, тъй като миналата седмица Лео и Джиджи са забелязани на едно и също място по едно и също време.

Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид и слуховете, че се опознават

Какво се случва между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Нова любов или просто приятелство

Професионалните ангажименти доведоха супермодела на Седмицата на модата в Париж. И докато покоряваше подиума, се разбра, че и Леонардо е в Столицата на любовта. Двамата са били в един и същи хотел в Париж в четвъртък, 29 септември, посочват източници на Page Six.

Около 22 ч. Джиджи е била забелязана да върви към Royal Monceau след дългия ден на Седмицата на модата, но усмихната до ушите. Близо три часа по-късно хотелът напуска Леонардо, според TMZ.

И въпреки че не е ясно къде е прекарала нощта тя, за актьора е почти сигурно, че е бил с приятели в няколко клуба, след което се връща в собствения си хотел.

Колкото и отношенията между Леонардо ди Коприо и Джиджи Ходид да са забулени в мистерия, изглежда че докато тя е била заета с професионалните си ангажименти в Европа, той се е присъединил към нея. Освен в Париж, видяхме Леонардо и в Милано - миналата седмица в същия ден, в който тя участва в ревюто на Versace за пролет/лято 2023.

По-рано този месец редица източници уловиха двойката да прекарва времето си заедно на парти в Ню Йорк. От снимките става ясно, че са потънали в разговор, докато Ди Каприо се закача с нея.

Джиджи Хадид, Камила Мороне, Леонардо ди Каприо и как моделът дефилира на Седмицата на модата в Милано

Какво събра Джижи Хадид и Камила Мороне на едно място

И на Леонардо ди Каприо не му е лесно

Двамата се познават от години, но слуховете за връзка се появиха след като бяха видени да присъстват заедно на откриването на Ned's Club през юли. Новината изненада феновете на актьора, който се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороне миналия месец.