Известните личности имат много фенове по целия свят. Но огромното внимание, което почитателите им отделят и непрекъснатото набъркване в личния им живот, в много случаи кара звездите да се държат арогантно. Да видим пет знаменитости, за които се твърди, че са причинили някои доста ужасни неща на феновете си.

Джъстин Бийбър

Снимка 439404

Източник: Instagram / Justin Bieber

Голямата слава на Джъстин Бийбър, която го сполетя още като много млад, определено не се отрази добре на изпълнителя. Преди да се събере с Хейли Болдуин, Джъстин се държеше много арогантно с феновете си. Той не само редовно закъсняваше с няколко часа за концертите, но и си позволяваше да обижда много от фенките си, като ги нарича китове, заради наднорменото им тегло.

Ариана Гранде

Снимка 442332

Източник: Instagram/arianagrande

Толкова сладката и добричка (поне на пръв поглед), Ариана Гранде всъщност има огромен проблем, що се отнася до снимките. Певицата харесвала само единия си профил, затова и реагирала много остро, ако човек не я снима от правилния ъгъл. Гранде не само настоявала да я снимат от тази страна, от която се харесва, а и молила феновете ѝ да изтрият снимките, които не одобрявала.

Тоби Магуайър

Снимка 348275

Източник: GettyImages

Един от любимите ни Спайдърмени - Тоби Макгуайър, е известен с това, че мрази да дава автографи, включително и на малки деца. Той не желае и да се снима с феновете си, като са познати случаи и на проявена агресия от страна на актьора - хвърлял е и е чупил камери на хора, които са се опитвали да го фотографират.

Ким Кардашиян

Снимка 440352

Източник: GettyImages

Въпреки че е известна с това, че е... известна именно заради милионите си фенове, Ким Кардашиян неведнъж е споделяла почитателите й са много досадни и я дразнят. Но не само това, тя си е позволявала да ги нарича дори олигофрени.

Леонардо ди Каприо

Снимка 439653

Източник: GettyImages

Обожаваме Леонардо ди Каприо и се възхищаваме на големия му талант. И не сме единствените. Но... както твърдят и от Ranker, въпреки че се радва на огромен успех, актьорът не желае да го споделя с почитателите си. Попадали сме на редица статии, в които се твърди, че Леонардо отказва да се снима с феновете, отказва да дава автографи, или ако го прави, то е срещу конкретна сума.