Дейвид Бекъм и Лионел Меси стават все по-близки приятели в последните месеци. Дружбата им се затвърди след като аржентинският футболист стана част от обора на Интер Маями Сф и се установи със семейството си в Маями.

Златната топка 2023 - Лео Меси с осма награда, Айтана Бонмати с първа

Лео Меси отново е над всички във футбола

Ето всички победилите от церемонията по връчването на Златната топка

Ход, който се оказа изключително печеливш за Меси, чиято кариера е в своя възход. Преди броени дни той дори стана първият играч от американската футболна лига, спечелил отличието Златна топка. А Бекъм даде ясно да се разбере, че се гордее със своя приятел и че моментът си заслужава да бъде отпразнуван. И планира да му се насладят по "маямски начин".

Бекъм връчи трофея на Меси на церемониятa на Златната топка и сподели колко вълнуващо е да работи с най-добрия играч в света.

Снимка 641209

Източник: GettyImages

"Много е специално да кажа, че той е играч на Интер Маями и е в нашия град. Вероятно ще отпразнува това със съотборниците и семейството си по своя начин", каза Бекъм. "Но ние ще направим всичко възможно да го отпразнуваме по начина, по който го прави Маями. Сигурен съм, че ще направим добро парти."

Връзката на Меси и Бекъм датира от години, като двамата са почитатели един на друг. А сега сякаш съдбата се намесва в техните добри отношения и ги затвърждава. След успешната си кариера в Европа Дейвид Бекъм реши да се оттегли в САЩ, което доведе до работата му с Интер Маями през 2018 г. А сега, пет години по-късно, в Маями е и Лео Меси.

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

Когато си щастлив от новия си начин на живот

Цялото семейство на Меси бе посрещнато радушно от семейство Бекъм. Компанията, съставена от Антонела Рокузо, Виктория Бекъм и двамата спортисти, често споделя снимки от общите им забавления и са сред най-известните светски личности в Маями, отбелязва Hola.