По всичко изглежда, че Антонела Рокузо е щастлива от новия си живот в Маями и изцяло му се наслаждава. След като тя и половинката ѝ Лео Меси преместиха да живеят в Съединените щати, аржентинката се сдобива с все повече нови приятели, сред които са и Виктория и Дейвид Бекъм. Четиримата често прекарват времето си заедно след новия статут на Меси като член на футболен клуб Маями Интер.

Антонела Рокузо и Лео Меси - всичко, което не знаем за връзката ѝ с футболиста

Всичко, което не знаем за Антонела Рокузо - жената до Лео Меси

Безупречна във всяко отношение

Рокузо дори неведнъж вече сподели снимки, в които позира заедно със семейство Бекъм и техни приятели, докато се наслаждават на нощни забавления в града.

На една от снимките например се вижда как Антонела е в заведение с други жени, които също са партньорки на известни футболисти. На нея Рокузо, Бекъм, Елена Галера, Андреа Раячич и Изабела Грутман седят на маса, отрупана с напитки, коктейли и сладки изкушения. "Момичетата", пише съпругата на Меси към публикацията, като добавя и емотикон сърце.

Друга публикация показва Рокуцо, Галера и Бекъм, усмихващи се пред камерите. Всички дами да стилно облечени - Виктория в неизбежното черно. Следват снимки, в които се появява и самият Лео Меси, който се прегръща с Антонела, за пореден път демонстрирайки любовта си към нея.

И гледайки споделените кадри, няма как още веднъж да не ни направи впечатление безупречната фигура на Антонела. Всъщност, тя е известна с това, че води здравословен начин на живот и постоянно се занимава с фитнес, практикува йога и вдига тежести.

Антонела Рокузо - жената до Лео Меси с винаги безупречен стил и външен вид

Жената до Лео Меси - с винаги безупречен стил и външен вид

Усет към модата

Освен това тя прави т. нар. упражнение български клек, което подобрява изключително силата на стъпалото, сухожилията и прасците. Самата Антонела казва, че това е упражнението, което мрази най-много, тъй като изисква твърде много усилия, но и обича, защото е изключително ефективно, както пише Hola.