Сега, когато вече Лени Клум е успешен и търсен модел, ни се струва съвсем естествено това да е така. Красивата дъщеря на супермодела Хайди Клум няма равна, когато позира пред камера.

Хайди Клум, Лени Клум и събитието на Dolce & Gabbana във Венеция

Лени Клум - гордостта на Хайди

Двете красавици са супер тандем

Самата Хайди Клум не пропуска повод да изкаже гордостта си от това, което прави дъщеря ѝ и начина, по който се справя с ангажиментите си.

В скорошно интервю за Extra и докато се снима за корицата на списание Rollacoaster, Лени се върна във времето, когато да бъде модел за нея е било само мечта.

17-годишната дъщеря на Хайди Клум разкри, че всъщност е искала да започне много по-рано, още на 11 години, но майка ѝ я е спряла. Тя не ѝ позволила това да стане, докато не навърши 16 години, пише Yahoo!Finance. 

В интервю за People през декември миналата година Хайди споделя, че винаги е искала да пази децата си от светлините на прожекторите. Но когато Лени е станала на 16 и е започнала да шофира, осъзнала, че ако може да прави това, може да бъде и модел.

Лени, която миналата година украси корицата на Vogue Germany заедно с майка си, а наскоро и корицата на Glamour Germany, сподели и изключителните професионални съвети, които е получила от Хайди.

Лени Клум, рекламата на Chopard и какво мисли Хайди Клум за работата на дъщеря си

Признанието на Хайди Клум за дъщеря ѝ Лени

Очаквахме го

Като този, че по време на снимки трябва да се забавлява, да бъда енергична, да се вълнува... Все неща, на които и неостаряващата Хайди дължи успеха си.