След Джулия Робъртс, която стана посланик на Chopard, още една наша любимка снима реклама за луксозната швейцарска марка за бижута и часовници.

Джулия Робъртс, Chopard и как актрисата стана посланик на луксозната марка

Новото призвание на Джулия Робъртс

Защо избраха актрисата за посланик на Chopard

Това е 17-годишната дъщеря на супермодела Хайди Клум - Лени, която все по-уверено върви по стъпките на майка си, благодарение на печелившата комбинация от гени и упорита работа.

Докато гледаме видеото, споделено от Лени Клум на страницата ѝ в Instagram, не можем да не си помислим, че Лени е истинско бижу, което вероятно няма марка, която да не би искала да привлече на своя страна.

"Толкова съм горда да бъда част от Chopard Happy Diamonds заедно с Джулия Робъртс", написа Лени към снимката, на която позира с часовник на ръката.

Хайди Клум не се стърпя и също публикува видео на Лени, за да покаже колко се гордее с успеха на дъщеря си.

На кадрите Лени е облечена небрежно в кремав топ и с дънки, държи роза в ръка и се усмихва неустоимо. "Ябълката не пада далеч от дървото" - написа Хайди и ние определено сме съгласни с нея.

Хайди Клум, Лени Клум, общата им корица на Vogue и колко e красива дъщерята на модела

Лени Клум - по-добрата версия на Хайди

Ей това се казва наследство

"Казвала съм ѝ, че в края на деня трябва да е доволна от себе си", споделя Хайди Клум пред People, цитирана от She Knows. "И не прави нищо, което не искаш да правиш. Добре е да се казва "Не". Невинаги трябва да се угажда на хората. Но винаги съм с Лени. А тя определено знае какво прави."