Спокойно можем да кажем, че през последните 15 години NBA минава под доминирането на Леброн Джеймс. Където и да отиде Краля, както е известен той, се бори за титла и неминуемо я печели.

Майкъл Джордан, Леброн Джеймс и най-скъпите сделки за обувки в историята

Милионите, които се изкарват от сделките с обувки

Кой е кралят на договорите

Показа как се прави и с Маями Хийт, и с Кливланд Кавалиърс. Новото му предизвикателство е да върне Лос Анджелис Лейкърс, там където им е мястото - на върха. До този момент това не се получава, но новият сезон започна повече от обещаващо.

А Джеймс играе сякаш е отново е на 25 години. Разбира се, заслуга за силното му представяне имат и съотборниците му, които също се представят на много високо ниво. 

След един от мачовете през сезона Леброн Джеймс беше запитан от журналист каква е тайната на успеха му. Тук може да се изговори много и да се навлезе в детайли, но Краля реши да отговори простичко и иронично - "виното".

Леброн Джеймс, Брони Джеймс и защо хората се дразнят на Краля

Злепоставя ли Леброн Джеймс сина си

Брони Джеймс върви уверено по стъпките на Краля, а той, от своя страна, не спира да го подкрепя

След това Джеймс поясни, че максимата за виното и това колко по-хубаво става, когато отлежи, важи в пълна сила и за него. Съмняваме се, че само виното е в основата на успеха му, но определено този отговор ни допадна.