Ще трябва да почакаме още доста време докато видим играчите от NBA отново в действие. Сезонът в лигата на извънземните започва чаак на 22 октомври, а ние вече нямаме търпение.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс, Терънс Нанс, Малкълм Д. Лий и защо уволниха режисьора на филма

Уволни ли Леброн Джеймс режисьора на "Космически забивки 2"

Терънс Нанс си тръгва, за да дойде Малкълм Д. Лий

Вълнението ни се подсилва от факта, че излезе програмата за мачовете през сезона и знаем, че по Коледа ще гледаме някои доста интересни мачове. Лично ние ще се залепим пред телевизора, за да видим кой измежду ЛА Лейкърс и ЛА Клипърс ще спечели битката за Холивуд.

Играчите, разбира се, се подготвят усилено, което важи и за Леброн Джеймс. Освен че тренира, Краля снима и "Космически забивки 2". Но с това не се изчерпват дейностите му.

Джеймс не пропуска мач на големия си син Брони, който определено показва, че може да тръгне по стъпките на баща си. Доста хора обаче негодуват срещу начина, по който Леброн Джеймс подкрепя 14-годишния си син.

В социалните мрежи се завъртяха няколко видеа, на които се вижда как Брони прави ефектна забивка в стила на баща си, а гордият татко, от своя страна, буквално подивява от радост.

Преди един от двубоите пък Леброн Джеймс реши да направи няколко забивки по време на загрявката на отбора на сина му. Всичко това не се нрави на някои фенове, които смятат, че с тези си действия звездата на ЛА Лейкърс злепоставя сина си.

Естествено, намериха се и защитници на Леброн. Баскетболистът на Бостън Селтикс Джейсън Тейтъм написа в Twitter, че всички бащи по света трябва да взимат пример от Краля и да подкрепят синовете си.

Леброн Джеймс, Брони Джеймс и защо Краля направи Instagram на сина си

Защо Леброн Джеймс направи Instagram на сина си

Краля държи на думата си