Кристиано Роналдо тъкмо се похвали колко е щастлив в новия си дом в Манчестър, и сега разбираме, че се е изнесъл вече от там.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и пристигането на семейството в Манчестър

Селската идилия на Роналдо и Джорджина

На всички им е добре на Острова

Преди месец, когато се присъедини към Манчестър Юнайтед, 36-годишният футболист и семейството му се нанесоха в имение със седем спални на стойност шест милиона паунда.

И въпреки че в началото изглеждаше щастлив от живота в провинцията, именно селската идилия се оказва проблем за звездата. А причините да смени адреса са две - шумът от овцете рано сутрин и сигурността на семейството.

В момента Кристиано и близките му живеят в британската провинция Чешър, в имението на бивш футболист от Манчестър. То е на стойност три милиона паунда и отново разполага със седем спални.

Има басейн, киносалон и гараж за четири коли, а мерките за сигурност са доста по-строги, в сравнение с предишния му дом. Освен обичайните камери за наблюдение, електрически портали, охрана на патрул, звездата и семейството му са заобиколени от градини, които скриват къщата, твърди източник на вестник The Sun.