Със сигурност трансферът на Роналдо в Манчестър Юнайтед дойде като гръм от ясно небе за всички футболни фенове. A доскорошната звезда на Ювентус вече е напуснал Ботуша заедно със семейството си и си припомня живота в английския град.

Кристиано Роналдо, Манчестър Юнайтед и какво мисли Роналдо за сър Алекс Фъргюсън

Силната връзка между Кристиано Роналдо и сър Алекс Фъргюсън

Откровенията на Роналдо

В края на миналата седмица Роналдо публикува в профила си в Instagram няколко снимки, от които разбираме, че с красивата му половинка Джорджина и децата им вече са се установили в Манчестър. И като гледаме - никак не им е зле.

Всички се наслаждават на слънчевото време и зеленината в просторния двор на имението, в което в момента са под карантина. "Кой каза, че няма слънце в Манчестър", попита той на испански милионите си последователи.

Футболистът не пропусна отново да спомене, че именно семейството му е най-голямата благословия за него. Джорджина, която преди да стане негова половинка, живее в Бристъл, също качи кадър, на който я виждаме в доста необичайна светлина.

Тя е облечена в спортен екип, с качулка на главата и гумени ботуши. Заедно с нея са три от децата на Роналдо и всички те ходят след стадо овце.

"Колко ми липсваше животът във Великобритания", написа Родригес към снимката. Е, очевидно всички са доволни от трансфера на Роналдо в Манчестър и сега щастието на футболиста е пълно - и в професионален, и в семеен план.