"Тор: Любов и гръмотевици" е от почти седмица по кината и вече успя да се превърне в най-доходоносния филм от поредицата. Не като цяло, а за първите три дни от премиерата си, разбира се.

"Тор: Любов и гръмотевици" и как се представи филмът в бокс офиса

Оправдва ли очакванията "Тор: Любов и гръмотевици"

Ето какви са приходите на филма

В четвъртия самостоятелен филм за Тор Одинсон (Крис Хемсуърт) има доста изненади, като една от тях е завръщането на Джейн Фонда, простете, Джейн Фостър (Натали Портман). И не само завръщането ѝ, но и придобиването на силите на Тор.

Оказва се, че освен Тор и Стив Роджърс, тя също е достойна, за да вдигне Мьолнир. Какво точно се случва между тях във филма няма да разкриваме, но ще открехнем леко завестата. Има целувка, разбира се.

В интервю за Capital FM Натали Портман разкрива нещо много интересно покрай въпросната целувка. Актрисата казва, че месото е важна част от начина на хранене на Крис Хемсуърт, за да може да поддържа божествената си форма.

Но понеже самата тя е веган и не консумира месо или животински продукти, той не е ял месо сутринта преди да заснемат сцената с въпросната целувка. Портман казва, че тя не е изисквала подобно нещо от него, а той самият е решил да го направи.

"Тор: Любов и гръмотевици", Крис Хемсуърт, Натали Портман, Тайка Уайтити и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Тор: Любов и гръмотевици"

Хуморът, любовта и гръмотевиците ще властват

Теса Томпсън пък се шегува, че не е сигурна, че Хемсуърт може да живее, без да яде месо. Като дори си мисли, че той поглъща по един цял бизон на закуска, пише Variety.