Вече няма как да не очакваме с нетърпение всеки филм, който Тайка Уайтити се е захванал да режисира. Просто защото погледът на новозеландецът е много свеж. И много забавен.

"Тор: Любов и гръмотевици", Marvel и изненадата с продължителността на филма

Изненадата на "Тор: Любов и гръмотевици"

Колко дълъг ще бъде филмът

Ето защо "Тор: Любов и гръмотевици" бе един от най-очакваните нови филми от киновселената на Marvel. Е, филмът от няколко дни вече е по кината и феновете могат да видят какво ни е подготвил Уайтити.

Поне към момента след малко над 300 ревюта на критици в Rotten Tomatoes филмът е оценен на 68% като свеж. Зрителите са останали по-доволни и впечатлени, защото според тях той е 81% свеж. И както се случва по-често, по-важно е хората какво мислят и харесват.

Снимка 580195

Източник: Форум Филм България

Доказват го приходите от бокс офиса. За първите три дни от премиерата си "Тор: Любов и гръмотевици" е спечелил 143 милиона долара от бокс офиса в Америка. От останалите територии още 159 милиона долара, когато прави общо 302 милиона долара в световен мащаб.

"Тор: Любов и гръмотевици", Крис Хемсуърт, Натали Портман, Тайка Уайтити и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Тор: Любов и гръмотевици"

Хуморът, любовта и гръмотевиците ще властват

От The Hollywood Reporter уточняват, че това това е третият най-доходоносен филм в премиерните си дни от пандемията насам. Първото място се държи от "Спайдърмен: Няма път към дома", а второто от "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта".