Крис Хемсуърт е сред най-атлетичните актьори в Холивуд и може би втори след Скалата в отдадеността си на тренировките. За пореден път той ни прави свидетели и на своя размазваща тренировка. Този път обаче тя е специална.

Крис Хемсуърт, Хълк Хоган и готов ли е актьорът за ролята в биографичния филм за кечиста

Защо Крис Хемсуърт е толкова нацепен

Дори Хълк Хоган одобрява формата на актьора

Крис реши да почете Деня на бащата (който в Австралия се чества на 4 септември) по интересен начин. Актьорът качи видео в профила си в Instagram, на което го виждаме редом до своя баща Крейг.

Но начинът да отбележи празника и изборът му за фитнес партньор не е просто някаква спонтанна идея. В действителност някои от най-хубавите спомени на актьора от детството му са именно от тренировките с баща му, споделя самият той в публикацията си.

Крис Хемсуърт с умиление разказва за дните, когато се е състезавал на бягане с препятствия на 110 метра. Но тъй като семейството му живеело на върха на стръмен хълм, не е имал достатъчно място за тренировките си. Тогава неговият баща сам прави дървено препятствие, за да помогне на сина си да се упражнява. Така, отново и отново Крис и Крейг тренират на 15-метровата алея.

"Само той и аз, докато слънцето залезе, забавлявахме се, смеехме се. С негова помощ взех два национални медала. Ето ни 25 години, все още се смеем и все още се движим. Честит ден на бащата, шампионе", пише с признателност Хемсуърт.

Във видеото актьорът казва, е тренировката с баща му е била наистина забавна. Е, мислел, че ще го научи на някои неща, но се оказва, че "старото куче има скрити козове", пише Men's Health.

А тренировката Хемсуърт баща и син се състои от няколко упражнения, като всички са предназначени да се изпълняват с тренировъчен партньор.

Крис Хемсуърт, Люк Зоки и как актьорът тренира и се храни, за да влезе в образа на Тор

Нечовешкият режим, с който Крис Хемсуърт се подготвя за ролите си

Личният му треньор разказва подробностите

За всички ентусиасти, които искат да се пробват, ето и точните упражнения:

  • 12 сгъвания за бицепс (bicep curls)
  • 10 лицеви опори с пляскане с ръце (push up claps)
  • 10 метра фермерска разходка (farmer's carry)
  • 20 прехвърляния на медицинска топка (medicine ball pass)
  • 10 клека с медицинска топка и прехвърляне