Напук на шума, който създава около себе си в социалните медии - "случайно" пусната снимка на интимните части, шеговити флиртове с Lizzo, безброй публикации на кучето си, Крис Евънс е смайващо потаен по отношение на любовния си живот.

Крис Евънс и голата му снимка, която пусна по погрешка

Голата снимка, която Крис Евънс пусна

Очите пълни, ръцете празни...

41-годишният актьор в момента промоутира новия си филм The Gray Man и неволно открехна завесата към това какво се случва в извънработно време.

Краткият отговор е... нищо. А ето и по-пространният. Евънс говори пред подкаста на Shondaland за ролята си в The Gray Man - наемен убиец, вманиачен по това да настигне новата си жертва (в ролята е Райън Гослинг).

Въпросът, който получи е, дали и в реалния си живот той е толкова съсредоточен и впрегнал цялата си енергия за нещо. "Ще ви дам добър отговор. И той е, че май съм адски съсредоточен върху това да си намеря партньорка, някой, с когото да искам да живея."

Крис Евънс допълва, че дава всичко от себе си в работата си, но би искал да го прави и в личния си живот. "Искам да открия някой, с когото да прекарам живота си. Да, мисля че това е отговорът."