Както добре е известно Крис Евънс никога не е харесвал президента на САЩ Доналд Тръмп. Актьорът никога не е крил този факт, както и никога не е преставал да се заяжда с него и да го напада в социалните мрежи, включително и за решенията на Тръмп в началото на кризата с коронавируса.

Сега обаче Евънс е решил да остави президента на САЩ да си почине за малко.

Като причина за това 38-годишният актьор посочва последния си проект - политически уебсайт, носещ името A Starting Point, който се очаква да стартира през пролетта.

"Ще махна крака от газта (на социалните медии) за малко, докато работим по това нещо", заявява звездата на "Отмъстителите" пред списание Esquire.

Снимка 471323

Източник: Instagram / chrisevansonline

Евънс обяснява, че докато подготвя сайта през последната година, се е срещнал с повече от 160 избираеми политически лица. Надява се впоследствие да използва разговорите си с тях за кратки видеоклипове, с които да обори различни аспекти от политическата реалност.

Снимка 474313

Източник: EPA/БГНЕС

Той отбеляза, че повечето политици, които са се съгласили да участват, подкрепят неговата идеология, затова и много републиканци не са пожелали да разговарят с него. Определено проектът на Крис Евънс ни се струва много интригуващ и сме почти 100 % сигурни, че никак няма да допадне на Доналд Тръмп.