През изминалата седмица колежът UWC Atlantic край Кардиф се превърна в място на неофицалната среща на двама европейски крале. Там по едно и също време се оказаха Фелипе от Испания и Вилем-Александър от Нидерландия.

Принцеса София, колежът UWC Atlantic и защо малката дъщеря на крал Фелипе и кралица Летисия ще учи там

Решението, което Летисия и Фелипе взеха за дъщеря си

Къде ще учи инфанта София

Събраха ги дъщерите им, които по едно и също време се дипломираха след двете си години, прекарани в престижния колеж. 17-годишната принцеса Леонор, която е престолонаследник на испанския трон, и 17-годишната Алексия, която е средното дете на Вилем-Александър и кралица Максима позираха с дипломите си.

Испанското кралско семейство публикува повече снимки, както и видео от връчването на дипломата на Леонор.

А кралица Летисия не пропусна да направи селфи (заглавната снимка) на щастливото семейство, защото и по-малката сестра на Леонор инфанта София също беше на събитието.

От своя страна крал Вилем-Александър и кралица Максима бяха по-пестеливи откъм публикации на дипломиралата им се дъщеря. На официалния Instagram профил на семейството има само една снимка.

И докато за Леонор се знае, че от есента заминава за Сарагоса, където ще изкара тригодишно военно обучение, каква ща е следващата стъпка на принцеса Алексия не е ясно, пишат Royal Central.