Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г. беше шок за мнозина - двамата бяха семейство за пример в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха официално през 2024 г.

Защо Джейсън Момоа в момента няма дом и коя е новата му страст в On the Roam

Остана ли бездомен след развода Джейсън Момоа

Актьорът е отдаден на нещата, които обича

Известно време 44-годишният актьор от "Аквамен" имаше връзка с Ейса Гонсалес, но очевидно връзката им не е била съвсем сериозна. Затова пък сега Момоа открито призна, че в живота му има нова любов и това е актрисата Адриа Архона.

В средата на май той участва в кино конференцията Basingstoke Comic Con, където беше попитан дали в момента е необвързан. "Всъщност съм във връзка", отговори Джейсън, а след това уточни, че скоро ще разкрие коя е новата жена в живота му.

В публикация от вчера, 20 май, в профила му в Instagram той благодари на Япония за гостоприемството - там той снима епизоди от документалната си поредица ON THE ROAM. "Споделих поредно невероятно приключение с моята любов", пише той, като "моята любов" е на испански - mi amor. На няколко от снимките Момоа е прегърнал Адриа Архона.

33-годишната актриса е родом от Пуерто Рико и е дъщеря на популярния латино певец Рикардо Архона. Последно участва във филма на Ричард Линклейтър Hit Man, а преди това и в "Морбиус". През 2021 г. се снима заедно с Джейсън Момоа в Sweet Girl, където се запознават.

Връзката им обаче започва наскоро. "Двамата се виждат от известно време и са много щастливи", казват източниците на Just Jared. Дано този път на Джейсън Момоа му провърви в любовта.