Малко сериали могат да се похвалят с успеха на "Приятели", който се излъчва цели 10 сезона. Миналата година стана ясно, че прочутите герои се събират отново на снимачната площадка, за да заснемат нов, специален епизод. Новината предизвика вълнение не само сред почитателите на ситкома, но и сред самите актьори.

"Приятели", Лиса Кудроу, участието й в подкаста на Роб Лоу и кога започват снимките на специалния епизод

Нови подробности за специалния епизод на "Приятели"

Не е много, но пак е нещо

Наскоро Кортни Кокс, позната като Моника, сподели в шоуто на Елън Дедженерис какво е усещането да се върнеш след 17 години на Сцена 24 - същата, на която заснемат всичките 236 епизода от "Приятли".

"Беше толкова невероятно, толкова емоционално... Това е събиране без сценарий... Беше забавно", коментира актрисата пред водещата.

Тя не е единствената звезда, която се вълнува от дългоочакваната среща на снимачната площадка. Дейвид Шуимър, или брат й Рос от екрана, неотдавна намекна, че работят по нещо вълнуващо за феновете, напомнят от Bang Showbiz.

Запитан дали ще влезе в конкретна роля, или ще играе себе си, той отговаря: "Всички ние сме себе си, въпреки че има една част, която не искам да издавам, но всички четем нещо."

"Приятели", специалният епизод и кой от шестимата актьори в сериала е изкарал най-много пари от него

Кой е най-богат от шестимата "Приятели"

Все още получават милиони от сериала, въпреки че той отдавна приключи

Дженифър Анистън, по-известна като Рейчъл от "Приятели", пък казва, че забавянето на снимките заради COVID-19 е било повод събирането на актьорите след толкова години да се превърне в "още по-вълнуващо и забавно".