Преди дни Кортни Кокс получи първата си номинация за награда Еми и вече не е единствената звезда от "Приятели", на която не бе отредена тази чест. Въпреки че мина доста време от снимките на сериала, който я направи световноизвестна, той продължава да бъде съществена част от живота й.

Кортни Кокс, "Приятели: Отново заедно" и първата й номинация за Еми

Проклятието на Кортни Кокс

Успя ли да го развали

И причината за това не е само специалния епизод, който бе заснет наскоро. Кокс създаде не едно и две приятелства за цял живот на снимачната площадка и често я виждаме в компанията на колежките й. 

Актрисата също така е една от най-активните "приятели" в социалните мрежи. Преди дни тя публикува в профила си в Instagram, в който има над 11 милиона последователи, видео, в което заедно с дъщеря си Коко отговарят на различни въпроси една за друга, за да докажат колко добре се познават.

И докато повечето питанки са свързани с това какво обичат да похапват двете, последният въпрос привлече вниманието ни. Кокс попита дъщеря си дали би излязла на среща с младия Чандлър или с младия Джоуи. А след това сама отговори, че би Коко би предпочела Джоуи, на което тя се съгласи. 

За разлика от останалите въпроси обаче, актрисата предпочете точно на този да не дава и своя отговор, вероятно за да не обиди един от двамата си колеги. Все пак, екранната й героиня Моника Гелър бе омъжена за Чандлър. Но явно Коко има малко по-различни предпочитания, предава People.