Колкото и готино да изглежда отстрани, да си актьор не е никак лесна работа, защото професията изисква много жертви и пълна отдаденост. Примерите не са един и два, като в този контекст ние винаги ще се сещаме за Крисчън Бейл и резките промени във външния му вид (най-вече в телесното тегло) именно заради роли в киното.

"Да свалиш Уолстрийт", Дженифър Лопес и предизвикателствата на филма

Джей Ло и предизвикателствата на това да си стриптизьорка

Премиерата на "Да свалиш Уолстрийт" наближава

Към момента Констанс Ву може и да не е правила подобни трансформации на тялото си, но също е взела доста насериозно участието си в "Да свалиш Уолстрийт".

Във филма тя влиза в ролята на Дестини - младо момиче, което отива в Ню Йорк, защото е чуло, че в стриптийз баровете там се изкарват много пари. И понеже тези пари не ѝ трябват, за да си гледа кефа, а за да се грижи за баба си,  тя е готова на всичко.

За да успее да влезе възможно най-добре в кожата на персонажа си, няколко месеца преди началото на снимките Констанс Ву се явява на интервю за работа като стриптийзьорка. И, да,  известно време работи в клуба.

Казва, че първоначално се е чувствала уплашена, но след определено време свикваш, и дори ти става скучно, пише The Hollywood Reporter.

Вече знаем, че Дженифър Лопес е посещавала няколко стриптийз клуба, за да събере повече информация, но постъпката на Констанс Ву ни се вижда доста по-смела и дръзка.