Остана около месец до премиерата на "Да свалиш Уолстрийт" (Hustlers). Не можем да кажем, че се вълнуваме кой знае колко за този филм, но определено ще ни бъде интересно да видим как Дженифър Лопес ще се справи с ролята си на... стриптизьорка.

Hustlers, Дженифър Лопес, Cardi B и първи трейлър на филма

Дженифър Лопес показва как се танцува на пилон

Първият трейлър на Hustlers е тук

Интересното също така е, че филмът е базиран на истинска история, описана в статия в New York Magazine. "Да свалиш Уолстрийт" ще ни срещне с Рамона (Дженифър Лопес) и колежките ѝ, които работят като стриптизьорки.

Един ден решават, че животът е крайно несправедлив с тях и решават да се възползват от заможните си клиенти, които работят на Уолстрийт.

Ролята във филма определено се е оказала голямо предизвикателство за Джей Ло. В интервю за Entertainment Weekly тя споделя, че през целия си живот е танцувала и тренирала, но да се научи да танцува на пилон е било едно от най-трудните неща, с които се е сблъсквала.

Ето защо е се е отдала напълно на това начинание, за да може изиграе ролята си по възможно най-добрия начин. Дженифър Лопес признава, че след всяка тренировка по пол денс си е тръгвала със синини по тялото.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и защо двамата са ходили на стриптийз

Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се казва отдаденост

Но като професионалист е преминала през всички трудности. Вече стана въпрос и за това, че заедно с бъдещия си съпруг - Алекс Родригес, са посещавали на няколко пъти стриптийз клубове, за да може да навлезе в атмосферата.