Точно преди около година стана ясно, че Колин Фърт и съпругата му, италианската продуцентка Ливия Джуджоли, се разделят.

Колин Фърт, Ливия Гуджиоли и раздялата им

И Колин Фърт се развежда

Още една раздяла в края на 2019 г.

След това изпуснахме от поглед този очарователен британец. И сякаш месеци наред нищо не се случваше в личен план за носителя на Оскар.

Докато британските медии не заговориха за новата му романтична връзка и не публикуваха доказателства за нея.

Актьорът, който наскоро навърши 60 години, е бил видян да се разхожда в парк в Западен Лондон с новинарката от Би Би Си - Джоана Гослинг.

На снимките, разпространени от Daily Mail, актьорът изглежда увлечен и щастлив в очарователната компания на дамата, напук на студеното време. В поредицата от кадри виждаме двамата топло облечени, усмихнати и разговарящи разгорещено.

Говореше се, че актьорът трудно преживява раздялата с Джуджоли, с която го свързват 22 години брак и две момчета - Лука и Матео. Той има и още един син, Уил, от предишна връзка с актрисата Мег Тили.

49-годишната Гослинг също е преживяла своята бурна любов. Тя има 18-годишен брак със сър Крейг Оливър - бившият директор на комуникациите на Дейвид Камерън. Двойката има три дъщери.

Нито един от двамата заподозрени не се възползва от възможността да отрече, че са нещо повече от добри приятели. Колин Фърт отказа да коментира, а г-жа Гослинг не отговори на молбите да каже нещо, пише Daily Mail.