След мистериозната си операция в коремната област на 16 януари тази година, Кейт Мидълтън се отдаде на възстановяване у дома в Уиндзор. Принцесата на Уелс няма да е активна в обществения живот чак до седмицата след Великден.

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата по време на престоя й за операция там

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата

Трудните решения на една принцеса

Междувременно обаче има близки около себе си, на които да разчита. Освен майка й Керъл и сестра й Пипа, край Кейт са и четирите й верни приятелки.

Емилия Джардин Патерсън

Снимка 654765

Източник: GettyImages

Това е една от най-старите приятелки на Мидилтън - двете са съученички от колежа Марлборо. Емилия е била в компанията на принц Уилям и дори се смята, че тя е запознала принца с Кейт в университета "Сейнт Андрюс". Тя е и кръстница на принц Джордж.

Софи Снъгс

Снимка 654764

Източник: GettyImages

По баща Картър, тя се познава със семейство Мидълтън от дете, защото е родом от Норфолк. Софи е детска учителка, специалст по логопедия, и е близка с Кейт. Тя дори присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Освен това е кръстница на принцеса Шарлот.

Лейди Лора Мийд

Снимка 654766

Източник: GettyImages

Лейди Мийд е съученичка на принц Уилям от колежа Ийтън. Живее близо до Анмър Хол - лятната резиденция на принца и принцесата на Уелс. Кръстница на принц Луис.

Наташа Арчър

Снимка 654763

Източник: GettyImages

Може да не е точно приятелка на Кейт Мидълтън, но като лична нейна асистентка Арчър е постоянно покрай принцесата. Всъщност двете са много близки, защото 36-годишната Наташа работи за кралското семейство от 17 години. Освен асистент, тя е и личен стилист на Кейт Мидълтън, уточняват Hello.