В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от болницата London Clinic, където лежа близо две седмици след операция в коремната област. Самата процедура, както и престоят й там, бяха обгърнати в мистерия.

Кейт Мидълтън и изписването на принцесата от болница след коремната операция

Кейт Мидълтън най-после у дома

Принцесата е изписана от болница

Така и не стана ясно от какво точно се е оперирала принцесата на Уелс, а от личната й администрация в Кенсингтън потвърдиха, че тя иска да не привлича вниманието към London Clinic, за да запази личното пространство и на останалите пациенти.

Стана ясно още, че по време на 13-те й дни там Кейт е била посетена няколко пъти от съпруга си принц Уилям. Нито едно от децата й обаче не е идвало да я види в болницата. Това, разбира се, може да има връзка и с разпоредбите в болничното заведение, които не позволяват посещения на деца.

Снимка 626319

Източник: GettyImages

Според кралската биографка Ингрид Сюърд обаче причината да не видим принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис на посещение на майка си е друга. "Тя не искаше да създава излишна суматоха, и без това много се разшумя покрай постъпването й", казва тя пред People.

Снимка 648168

Източник: GettyImages

Вместо това Кейт Мидълтън е предпочела да поддържа с децата връзка по обичайния начин, по който го прави, когато не е у дома - през FaceTime. А сега вече цялото семейство Уелс е в дома си в Аделаид Котидж, където Кейт със сигурност се чувства най-добре.