В последните седмици в кралското семейство не липсват сътресения. Здравословните проблеми на някои от неговите членове - особено на крал Чарлз, имаха своето отражение в цялата монархия. За други обаче животът продължава.

Кейт Мидълтън и голямата подкрепа от Пипа Мидълтън след коремната операция

Най-голямата подкрепа на Кейт в трудния момент

На кого поверява най-скъпото си

И то доста добре - Пипа Мидълтън и семейството й са на тропическа ваканция на Сейнт Бартс в Карибско море. Заедно със съпруга си Джеймс Матюс и трите им деца Артър, Грейс и Роуз, те се наслаждават на слънцето и плажовете на острова.

40-годишната сестра на Кейт Мидълтън демонстрира забележителна физическа форма, като избра за почивката си изрязан бял бански половинки. Както обикновено, когато е на Сейнт Бартс, тя прекара много време във водата, като се гмуркаше с най-голямото си дете - петгодишният Артър.

Семейството на Пипа беше отседнало в луксозния хотел Eden Park, който е собственост на родителите на съпруга й. Родителите на Джеймс Матюс го купуват през 1995 г. и през голяма част от времето живеят там.

В социалните медии се появиха редица коментари за това как Пипа Мидълтън си "позволява" да е на почивка, докато сестра й е болна. Вероятно обаче фактът, че Пипа се наслаждава на такава ваканция е знак, че състоянието на принцесата на Уелс се е подобрило значително след коремната операция.