Миналата година Дженифър Лопес отпразнува 53-тия рожден ден, като сподели своя снимка за рождения ден, с която рекламира JLo Beauty. Тази година Лопес отпразнува 54-тата си година с още един зноен кадър, представящ я в бяло бельо Intimissimi. "Подготвям се за празнуване", написа Лопес, който е посланик на марката.

Дженифър Лопес и Бен Афлек година по-късно - как отпразнуваха първата годишнина от сватбата си

Година след сватбата - щастливи ли са Джей Ло и Бен Афлек

По-скромно, отколкото очаквахме

От последвалите кадри в профила ѝ в Instagram разбираме, че певицата и актриса очевидно е вдигнала щур купон за рождения си ден, по време на който без ни най-малко притеснение се е качила да танцува върху масата, за да забавлява своите гости.

Виждаме Дженифър Лопес облечена в металическа рокля на Versace, а на масата около нея са застанали мъже, които бурно я аплодират. На останалите снимки от серията певицата демонстрира страхотното си тяло по бански, като за пореден път показва, че възрастта е просто число.

"Рожден ден настроение...цял месец. Винаги е добър ден, когато Лола идва да играе", пише съпругата на Бен Афлек под публикацията си.

Дженифър Лопес на 54

Джей Ло в 25 факта

Защото г-жа Афлек днес има рожден ден

В интервю за JLo Beauty от декември 2020 г. Лопес говори много откровено с ELLE за това как реагира, когато й кажат, че изглежда страхотно на 50. "Никога не искате да чуете, че изглеждате страхотно на 50", започва тя. "Просто искаш да чуеш, че изглеждаш страхотно, без значение на каква възраст си. О, Боже, тя е на 50. Има ли значение? Ти просто си най-добрата версия на себе си, независимо от всичко."

Тя добавя, че има ежедневна мантра, която казва, за да се чувства млада. "Всеки ден казвам, че съм млада и вечна, независимо от всичко. Живея красив, изпълнен с приключения живот с децата си и всички сме в перфектно здраве. Всички тези страхотни неща, които се научаваш да си казваш, така че този положителен саморазговор в главата ти наистина създава красив човек отвътре, който поддържа красив човек отвън."