За първи път Клои Кардашиян спомена за рак на кожата през октомври 2022 г., когато сподели поредица снимки в близък план на лицето си на сторита в Instagram.

Клои Кардашиян, операция, тумор и разкритието, че е имала рак на кожата

Страшната диагноза, с която се сблъска Клои Кардашиян

И защо проговори за нея сега

Тогава феновете ѝ се чудеха защо в продължение на седмици е с превръзка на лицето. Риалити звездата обясни, че е забелязала подутина на лицето си и седем месеца, след като не се е премахнала сама, си е направила биопсия.

Заключението на лекарите е било, че Клои Кардашиян трябва да се подложи на операция за отстраняване на тумор от лицето ѝ. Очевидно процедурата е минала успешно, защото Клои отново е с превръзка на лицето, но този път защото вече се възстановява.

Тя сподели в Instagram, че се чувства съвсем добре и раната зараства. За да покаже, че е в страхотна форма както отвън, така и отвътре, Клои Кардашиян качи снимка от фитнеса си вкъщи, на която лепенката на лицето ѝ е дори едва забележима.

Клои Кардашиян и стриктните диети и тренировки, които спазва, за да бъде винаги в страхотна форма

Режимът, с който Клои Кардашиян е винаги в страхотна форма

Изисква постоянство

Всъщност този случай не е първият, в който риалити звездата се сблъсква с рак на кожата. Когато е едва на 19 години, тя премахва меланом от гърба си. Тогава споделя, че е много благодарна, че туморът е бил хванат навреме, припомнят от People.