Знаем колко и привлекателна и секси може да бъде Клои Кардашиян - в крайна сметка често ни го напомня, като споделя провокативни видеа и снимки. От тях пък със сигурност става ясно едно: Клои изглежда перфектно. При това дотолкова, че понякога дори предизвиква съмнения.

Клои Кардашиян и новата ѝ провокативна фотосесия

Клои Кардашиян по-предизвикателна отвсякога

Провокативна и секси в нова фотосесия

Наскоро потребител в социалните мрежи изрази подозренията си, че Клои вероятно е правила известни подобрения на тялото си. И по-точно, че е поставила импланти в задните си части.

Повод за това изказване бе видео, в което Клои показва как прави своите ежедневни упражнения във фитнес залата. Тя е облечена с розов къс топ и тесен клин в същия цвят. И ако се вгледаме внимателно, може да забележим, че шевовете на тесния клин в задната си част създават илюзорното впечатление за наличие на импланти. Това е и обяснението, което самата Клои даде, като не пропусна и да се посмее на отправената критика.

37-годишната звезда винаги е била искрена по отношение на разкрасителните процедури и пластични операции, припомня HollywoodLife. Тя открито е споделяла за операцията на носа си и за инжекциите с хиалурон, които е поставяла на лицето.

Ким Кардашиян, Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян, Крис Дженър, The Kardashians и интервюто им за списание Variety

Скандалните разкрития на семейство Кардашиян продължават

Какво да очакваме от новото им риалити The Kardashians

Явно Клои по всякакъв начин се подготвя за предстоящото си участие в The Kardashians - риалити шоуто, което ще наследи легендарното Keeping Up With The Kardashians. Новите серии ще се излъчват стрийминг платформата Hulu от 14 април.