Клои Кардашиян отново напомни за себе си. Покрай безкрайните си лични драми с половинката ѝ Тристан Томпсън като че ли позабравихме колко добре умее да провокира и да привлича внимание. Съвсем наскоро риалити звездата сподели поредица от снимки в Instagram, в които позира облечена само с чифт дънки от собствената си модна марка.

Клои Кардашиян и новите ѝ секси снимки по дънки

Когато Клои Кардашиян остане само по дънки

Всички много я харесват така

Но 37-годишната Клои не се спира до тук и преди дни публикува нова серия провокативни снимки. На тях тя изкусително позира, облечена в прилепнало, лъскаво боди в кафеникав цвят, съчетано с палто от змийска кожа в същия отенък, навито около ръцете ѝ. Визията е допълнена от обувки с предизвикателно висок ток, а акцентът на всичко това са красивите руси, обемни коси на Клои.

Още през януари, Клои заяви пред People, че би искала новата година да бъде по-добра и различна за нея и че основната ѝ цел ще бъде преди всичко личното щастие.

Тристан Томпсън, Клои Кардашиян и какво се случва с бебето на баскетболиста и Марли Ничолс

Какво се случва с бебето на Тристан Томпсън

Ще се грижи ли за сина си баскетболистът

И допълва, че след всичко преживяно с Томпсън, бащата на детето ѝ - изневерите му, изненадващите новини за извънбрачно дете, постоянните им раздели и събирания - не е готова за срещи и нова любов.