Лятото София Вергара сподели новината за развода си с Джо Манганиело. Двамата бяха женени седем години, a Манганиело, който всъщност поиска раздялата, посочи като причина "непреодолими различия".

"Взехме трудното решение да се разведем", гласеше изявлението им за развода. "Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота ни", написаха тогава актьорите.

Вергара отговори на искането на съпруга си за развод, като пожела от съда да потвърди предбрачния им договор. Тя поиска да задържи и активите си под формата на бижута, произведения на изкуството и други ценности, както и парите, които е спечелила преди, по време и след брака им.

София Вергара откровено за пластичните операции, козметичните процедури и Toty

Правила ли си е пластични операции София Вергара

И още откровения за красотата от актрисата

По всичко личи, че двамата бивши съпрузи уверено продължават напред в търсене на щастие в живота. Това важи в пълна сила за София Вергара, която е на път да го намери, ако не го е сторила, след като наскоро беше засичана - и то няколко пъти, в компанията на популярния хирург Джъстин Салиман.

Откакто се раздели с Манганиело, колумбийската актриса все по-често радва феновете си, като публикува предизвикателни снимки и клипчета. Но едно от последните ѝ в Instagram ни подсети за друго. А именно за очарователната ѝ племенница Клаудия Вергара, която по всичко личи, е наследила красотата и сексапила на леля си.

Определено Клаудия поразително много прилича на леля си, а и камерите също я обичат. От 2019 г. тя е един от водещите на предаването Latinx Now!. В него Вергара и колегите ѝ поднасят най-новите и интересни неща около всички звезди, за които испанският език е майчин.

И не е случаен фактът, че много често тя бива сравнявана със София Вергара - не само заради физическите прилики, но и заради сходния начин на обличане.