Първоначално ги знаехме само като Игрит и Джон Сноу от Game of Thrones, които имаха страстна, макар и кратка, любов в един от любимите ни сериали. После, през 2017 г., разбрахме, че в реалния живот актьорите са се сгодили. През юни 2018 г. пък Роуз Лесли и Кит Харингтън се венчаха на църковна служба в Шотландия.

Кит Харингтън и Роуз Лесли вече са семейство

Кит Харингтън и Роуз Лесли вече са семейство

Какво е да сключиш брак в 900-годишен замък

Ето че сега идва и напълно естественото продължение - под формата на новина, че очакват първото си дете. Това стана ясно от снимка на Роуз Лесли, направена за британското списание Make и качена в Instagram.

Снимката е публикувана в личния акаунт на модния редактор Урсула Лейк. „Чудесно е, че работихме с красивата Роуз Лесли за водещата статия и корицата на списанието. Много специален дамски екип засне Роуз в този чудесен момент, в който тя се готви за първи път да стане майка", написа тя.

View this post on Instagram

on

Преди около година Кит преживя тежък период със стрес, напрежение и много алкохол, поради които потърси професионална помощ и се лекува в клиника. След това Кит и Роуз прекараха голяма част от 2020 г. далеч от светлините на прожекторите. 

Кит Харингтън, стресът и алкохолът

Джон Сноу и проблемите с алкохола

Актьорът се справя с лични проблеми

"Чувствам се изключително благодарна. Със съпруга ми прекарахме карантината в провинцията. Беше истинска благословия да чуваме птиците, да виждаме зеленина. По време на карантината отгледахме кученце. Опитвахме се на на вечеря да не говорим за нищо друго, освен за това какво ще ядем на следващия ден. Това беше изключително време за всички нас, със сигурност забавихме темпото", каза Лесли за списание Stylist, цитирана от Daily Mail.