Официалната раздяла на Ким Кардашиян и Кание Уест не успя особено да ни изненада, защото събитията в последните месеци я предопределиха. По-голямата изненада е всичко, което чуваме за и от все още законните съпрузи, след като вече не са заедно.

Ким Кардашиян, Keeping Up with the Kardashians и какво призна пред майка си Крис Дженър за раздялата с Кание Уест

Емоционалното признание на Ким

Ким Кардашиян говори за самотата си

Риалити звездата не пропусна да поздрави рапъра за скорошния му рожден ден и заяви, че ще го обича завинаги. Междувременно стана ясно, че Уест май не си губи времето и вече е завързал авантюра с Ирина Шейк. Тези твърдения обаче на този етап не променят мнението на Кардашиян за него. 

В телевизионно предаване Ким заяви, че с Кание имат страхотни отношения на база съвместно попечителство над децата им, тя има голямо уважение към него и винаги ще е най-големият му фен. "Той е баща на децата ми. Кание винаги ще бъде мое семейство", категорична е тя. 

Снимка 517058

Източник: GettyImages

Кардашиян не пожела да посочи конкретна причина за развода, защото, по думите й, тя не е една, а е по-скоро "генерално различие в мненията по много въпроси".

Ким Кардашиян, Кание Уест и как риалити звездата поздрави бившия си за рождения му ден

Обича ли още Ким Кание

Как риалити звездата отбеляза рождения ден на бившия си

А на въпроса дали се среща с колумбийския изпълнител Малума или с телевизионния водещ Ван Джоунс, Кардашиян отговори, че не излиза с никого на този етап, предава Reuters.