Ким Кардашиян е една от знаменитостите, които най-често привличат внимание и коментари върху себе си. Тя просто знае как да бъде център на внимание - както с облеклото, така и с изказванията си. И обича да бъде дръзка.

Интимният живот на Хейли Бийбър и Ким Кардашиян - признания в Who's in My Bathroom

Там, където и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян са правили секс

Падат си по адреналина

Преди седмица риалити звездата се появи на модното шоу на Фарел Уилямс за Louis Vuitton, облечена с камуфлажни дрехи, заради които си отнесе доста критики. Лошото е, че самата Ким Кардашиян се изявява като дизайнер. Все пак тя е начело на оценената на над един милиард долара компания SKIMS, определена от списание Time и за една от 100-те най-влиятелни.

И съвсем навреме за летния сезон Ким Кардашиян и SKIMS пускат новата си колекция бански. В Instagram профила на марката обаче кадрите от фотосесията са придружени със солидно количество подигравателни коментари.

На снимките риалити звездата е все в предизвикателни пози - на повечето полегнала и покрита с олио, може би за "по-секси" ефект. На един от по-смелите кадри тя дори е без горнище, прикрила гърдите си с ръце и полегнала върху тялото на мъж.

Учудващото за мнозина е, че за фотосесията на банските Ким Кардашиян е избрала да се снима с ръкавици и ботуши до коляното. "Що за нискобюджетна реклама е това", се казва в един от коментарите. "Ужасяваща е", пък гласи друг.

Трети потребител се шегува: "Да, защото така обичам да се излежавам на слънце с кожени ботуши." А четвърти иронично отбелязва, че "бебешкото олио и кожените ботуши са задължителни това лято..."

Въпреки негативните отзиви Кардашиян даде да се разбере, че ще продължи да бъде модел на собствената си линия толкова дълго, колкото си иска, пише OK! Magazine.

Ким Кардашиян издава интимни подробности от спалнята си

Ким Кардашиян издава интимни подробности от спалнята си

И среща ли се с нов мъж

Пред списание Time Ким Кардашиян e споделяла, че когато е на 50, едва ли ще иска да се снима по този начин. Явно затова сега е решила да се възползва от всяка възможност.