Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да поздравят поданиците си с виртуална коледна картичка. Кралят и кралицата-консорт вече го направиха, и беше въпрос на време да видим и тази на принца и принцесата на Уелс.

Крал Чарлз, кралицата-консорт Камила и първата им официална коледна картичка като монарси

Първата Коледа на Чарлз и Камила като монарси

Ето как ще поздравят близките си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха непубликувана досега снимка в официалния си Instagram профил, с която да пожелаят весели празници на всичките си последователи.

Снимката показва цялото семейство - Уилям и Кейт заедно с деветгодишния Джордж, седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис, сред идиличен зелен пейзаж. Според People фотографията е направена по-рано тази година в Норфолк от Мат Поршъс.

Най-вероятно мястото на снимката е някъде край Анмър Хол - къща, която е част от Сандрингам Истейт и където Кейт Мидълтън се чувства "най вкъщи" по собствените й думи. Утре, 15 декември, пък е коледният концерт с нейно участие в Лондон.

Очаква се именно в Сандрингам кралското семейство да прекара и празниците - още една традиция, наложена в последните десетилетия от Елизабет Втора. Това ще е първата Коледа без кралицата, в която домакини ще бъдат Чарлз и Камила.