Кралското семейство усилено се готви за Коледа. Кейт Мидълтън разполага само с още два дни, за да упражни пиесите, които ще изпълнява на пиано на концерта с коледни песни в Лондон, организиран от самата нея на 15 декември. Кралят и кралицата също са в празнично настроение.

Крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл, и ще се съберат ли в Сандрингам за Коледа

Ще се събере ли кралското семейство за Коледа

Отново всички очакват Хари и Меган

Крал Чарлз Трети и кралицата-консорт Камила показаха първата им официална коледна картичка откакто са в ролята на монарси. Както е обичайно, тя включва снимка на двойката, като избраната е направена на 3 септември, буквално дни преди смъртта на кралица Елизабет.

"Желаем ви щастлива Коледа и Нова година", гласи пожеланието й. Автор на снимката пък е фотографът Сам Хюсейн, който улавя кадъра на Чарлз и Камила по време на спортното събитие Braemar Games в Шотландия.

Официалната картичка ще бъде изпратена до близки приятели и роднини на кралската двойка. Такава с друг дизайн и друга снимка пък ще получи всеки поданик на крал Чарлз, който е изпратил поздравителна коледна картичка до Бъкингамския дворец, уточняват от Royal Central.