За много британки и не само британки Кейт Мидълтън е пример за подражание. Тя не само е женена за принц, има страхотно семейство и един ще бъде кралица, но и изглежда чудесно. И няма как всяка дрехи, всеки аксесоар и всеки жест на принцесата на Уелс да не бъдат копирани от милиони жени.

Кейт Мидълтън и Йун Сок Йол - подробности за посещението на президента на република Корея във Великобритания

Задава се много специален момент за Кейт

Задава се натоварен сезон

Затова и най-малката промяна в образа на 41-годишната Кейт няма как да остане незабелязана. Като например новия бретон, с който тя се сдоби в началото на есента. Напоследък тя носеше косата си пусната, но на скорошно събитие беше прибрана на кок и така всички забелязаха промяната.

Мидълтън беше на посещение в Кент в център за деца със специални образователни потребности, част от инициативата й Shaping Us. Там тя не се притесни да седне на земята, за да поиграе с част от децата и да разговаря с фасилитаторите им.

Снимка 635708

Източник: GettyImages

За целта принцесата беше с равни обувки, удобен панталон в черно и червено сако Zara. Прибраната й коса пък позволи на всички да забележат новия бретон - едно чудесно "допълнение" към прическата й за есенно-зимния период.

Откакто е в ролята на принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън си позволява по-малко волности с външния си вид и спазва строг дрескод. Преди това обаче тя е експериментирала с косата си, като дори си е позволявала изрусени кичури, припомня People.