След раждането на третото си дете, Кейт Мидълтън имаше доста изморен вид, което не е никак изненадващо. Но напоследък ни изглежда доста по-свежа. А тази разлика доведе до предположенията, че май се е подложила на някоя и друга корекция, за да не отстъпва на младежкия вид на Меган.

Принципно подобни интервенции не са особено на почит в кралския двор, но кралицата и херцогините успя да ни убедят, че в последно време правилата не са това, което бяха.

Така че, нищо чудно Мидълтън да e посетила някое здравно заведение за естетична хирургия. Или поне подобни съмнения се появиха покрай не особено уместна реклама на една подобна клиника в Лондон, която се възползва от лика на усмихнатата херцогинята.

Снимка 436385

Източник: GettyImages

"Нашата Кейт обича малко baby botox", гласеше публикацията. В нея се говори за любимата на много наскоро родили дами процедура, с която благодарение на ботокс изтриват следите от стреса и умората от лицето си.

Различното е, че при тези клиентки се използва по-малко количество филър, който се инжектира в челото, устните и други зони според индивидуалните нужди.

От кралския двор обаче категорично отрекоха Кейт Мидълтън да се е подлагала на процедури с ботокс. Припомнят ни и строгото правило, че кралските особи нямат право да бъдат част от рекламни кампании, пише The Sun.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво успя да сближи двете херцогини

Меган и Кейт са си по-близки от всякога

Ето на кого е заслугата

Очаквано, публикацията в социалната мрежа бе премахната, но коментарите за нея не спряха. Според водещи британски дерматолози, кожата на херцогинята на Кеймбридж изглежда по този начин не заради процедури с ботокс, а заради правилна и постоянна грижа.