Миналата седмица видяхме Меган Маркъл и Кейт Мидълтън цели два пъти заедно. И това си е своеобразен рекорд. Първоначалните подозрения бяха, че херцогините са главни действащи лица в ПР кампания на кралския двор, целяща да ни убеди, че в него цари само мир и разбирателство.

Но ситуацията май ще излезе малко по-различна. Оказва се, че отскоро Меган и Kейт имат по-добри взаимоотношения от всякога. А причината е доста логична - раждането на бебе Арчи.

Откакто Маркъл стана майка, двете с Мидълтън имат много по-силна връзка помежду си. Имат и много повече общи теми, които да дискутират, когато са заедно. 

Снимка 434737

Източник: GettyImages

И когато говорят за децата си, лицата им светят, което забелязахме и на Уимбълдън, и на поло турнира, на който присъстваха преди дни.

Двете херцогини ни показаха, че са готови да превъзмогнат неразбирателствата помежду си в името на авторитета и стабилността на короната.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Уимбълдън и появата на херцогините на финала на турнира

Защо Меган пристигна след Кейт на финала на Уимбълдън

Херцогинята на Съсекс изглеждаше щастлива в компанията на сестрите Мидълтън

Ако (или по-скоро когато) принц Уилям стане крал, Хари и Меган също ще имат важна поддържаща роля, която ще е трудно да изпълняват в условията на конфликт, пише CNN.