Едва ли има човек, на когото пандемията да не се е отразила - по един или друг начин. Интересен е въпросът как я понасят многодетните семейства, затворени у дома си вече почти цяла година. И ето че една звезда е решила да хвърли светлина по въпроса.

Кейт Хъдзън ни дава да разберем, че да си майка на три деца от трима различни бащи не е лесна работа. "Много бащи и деца из цялата къща", казва тя през смях в интервюто си за Sunday TODAY.

41-годишната Хъдзън има 17-годишен син Райдър от бившия си съпруг Крис Робинсън (от рок групата Black Crows), деветгодишен син от връзката си с Матю Белами (от Muse), както и двегодишната дъщеря Рани от настоящия си приятел - музиканта Дани Фуджикава.

"Никога не съм си представяла, че ще прекарам цяла година без да мръдна от вкъщи. Когато си с толкова много деца, има моменти, в които просто се скриваш в банята и си казваш: "Трябва да избягам от тук."

След това обаче актрисата от "Почти известни" споделя, че постоянно си напомня да е благодарна, защото има толкова много хора, които са загубили близки по време на пандемията или са преживели други нещастия.