През последните години на Кевин Спейси му се налага да се явява като обвиняем по редица дела, сред които и такива за сексуално посегателство и педофилия.

Кевин Спейси, House of Cards и милионите, които актьорът трябва да плати на продуцентите на сериала

Милионите, които Кевин Спейси беше осъден да плати

Проблемите за актьора продължават

Изглежда че скоро ще трябва отново да се изправи пред съда - отново заради сексуално насилие. Този път актьорът е обвиняем по няколко различни случая, като всички от тях са за сексуални посегателства срещу трима мъже.

Обвиненията са свързани с два инцидента в Лондон през 2005 г., още два по-късно през 2008 г. и последвал още един през 2013 г. в Глостършир, западна Англия.

Снимка 575621

Източник: GettyImages

Според лондонската полиция предполагаемите жертви от най-ранните инциденти би трябвало да са вече в 40-те си години. Двамата мъже, за които пък се твърди, че са замесени в по-късните случаи от 2008 и 2013 г., сега са най-вероятно на около 30.

Доказателствата вече са били прегледани в хода на разследването. Но в момента Спейси не е във Великобритания и докато не влезе в страната, няма как обвиненията да му бъдат официално повдигнати, пише CNN.

Кевин Спейси, L'uomo Che Disegnò Dio и завръщането на актьора

Кевин Спейси се завръща

Но не с гръм и трясък

Все още не е ясно дали ще трябва да бъде екстрадиран, в случай че откаже да се появи на Острова. Очевидно е, че проблемите за актьора продължават да се трупат, а едва ли и цялата съдебна сага скоро ще намери своя край.