През последните три, дори четири години Кевин Спейси е изправен пред много трудности и дела, които води. Всички проблеми за него се породиха от обвиненията в сексуално насилие и педофилия.

Кевин Спейси, "Боксьорът", Габриеле Тинти, Рим и съдбата на актьора

Кой изкара Кевин Спейси от дома му

Актьорът за първи път пред публика

Това доведе до отстраняването му от вече заснети филми, както и страненето на много продуценти от актьора за нови роли. Спейси също така беше премахнат от House of Cards - сериалът, в който играеше освен главната роля, и тази на продуцент.

И в крайна сметка се оказва че Кевин Спейси ще трябва да плати около 31 милиона на продуцентите на House of Cards - MRC, заради случилото се. Това става ясно след близо две години водене на дела от двете страни, пише The Hollywood Reporter.

Снимка 434607

Източник: GettyImages

До решението на съда се е стигнало след като е установено, че Кевин Спейси е нарушил подписаните договори за предоставяне на продуцентски и актьорски услуги. Както и нарушаването на политиките и правилата против тормоз на снимачната площадка.

Кевин Спейси, L'uomo Che Disegnò Dio и завръщането на актьора

Кевин Спейси се завръща

Но не с гръм и трясък

А и случилото се със Спейси е повлияло негативно на сериал, като шестият сезон е трябвало да бъде пренаписан и съкратен от 13 епизода на осем, за да могат да се изпълнят всички крайни срокове.