В началото на месец септември бяхме доста притеснени от новината, че Кевин Харт е пострадал сериозно по време на катастрофа.

Кевин Харт и инцидентът, който е претърпял актьорът

Кевин Харт е претърпял катастрофа

Старите коли са красиви, но не и много безопасни

Доста дълго време не се знаеше абсолютно нищо за състоянието му, освен че е претърпял операция на гърба заради нараняванията, които е получил.

Възстановяването ще отнеме няколко месеца, което отложи и всичките му професионални ангажименти до края на годината.

Кевин Харт, катастрофата и каква е причината за нея

Защо катастрофира Кевин Харт

И какво е актуалното състояние на актьора

Близо два месеца след катастрофата, вчера, 30 октомври, Кевин Харт публикува за първи път в социалните мрежи. Видеото, което качи, не беше никак случайно, защото показва през какво е преминал и как инцидентът го е променил.

В началото виждаме кадри от смачканата кола и от болницата, където Харт е изпитвал затруднения да се държи на краката си. 

Въпреки цялата преживяна болка Кевин Харт продължава да смята, че животът е забавен и смешен, но понякога човек се отклонява от пътя си. Точно тогава той не вижда неща, които би трябвало да види, и приема всичко за даденост.

Кевин Харт, Монтия Сабаг секс записът на актьорът и защо го съдят

Съдят Кевин Харт за секс запис

Лошите новини за комика нямат край

Катастрофата и последиците от нея обаче са отрезвили актьора. Харт смята, че със случилото се Бог му е казал да седне и да се замисли дали не прави нещо грешно. От видеото чуваме и как лекарят му казва, че ще е необходима цяла една година, докато гърбът му се възстанови напълно.